Alla inlägg den 27 april 2008

Av Mao - 27 april 2008 13:06


Visst!

När man som mest undrar vart man tagit vägen på bloggen, dyker man upp som från ingenstans med ett skönt bildreportage från en resa i Bergslagens gränstrakter som ägde rum för ett par veckor sen. Örebro och Fabriken gästades ju av den beryktade ensemblen Viskraft, och dagen efter det bejublade giget på Franz bar det av till Nora. Från början skulle bara jag och Johanna åka dit och besöka morfarn, men (nästan) hela den zombie-lika skaran som befann sig på Fabrikens golv släpade sig ut till minibussen, och sen gick det som det gick. Det jammades i Nora kyrka, lektes på nån lekplats, fikades på nåt lokalt fik, det käkades på (enligt rykten som jag och Johanna hört och använde som argument gentemot resten av gruppen)  Bergslagens bästa pizzeria. (Jag tror att vi efteråt var överens om att det med stor sannolikhet borde finnas bättre pizza-hak i Nora med omnejd). Och det såg ut som det såg ut, nämligen så här:


Obs: lägg märke till den fantastiska pärleportsliknande soff-inrättningen som vi upptäckte bakom den ökända pizzerian. Hur har man tänkt?

Och så är det en väldigt bra bild på Oskar (närmast Johanna), han är liksom både med och inte med på noterna. Det kan ju vara Disco-pizzan han jobbade med just då som liksom krävde det där ansiktsuttrycket, vem vet? Hur som helst, han är en skön lirare....


/micke, rummet med uteplatsen


Presentation

Omröstning

Var är Olle och Micke?
 De har bättre saker för sig.
 De har sämre saker för sig.
 Oklart. Hallå!?
 Spelar jazz.
 Spelar Donkey Kong.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards