Alla inlägg den 9 april 2008

Av Mao - 9 april 2008 22:49

Ja, nu ni. Nu smäller det minsann rejält. Vi har uppenbarligen blogg-profil: mano-depressiv - och just nu, just ikväll verkar mano vara rådande.


Men.. nåväl. Ack och ve. Vi har hursomhelst, dock, till trots och särdeles ägnat kvällen åt att tillsammans lyssna på gammalt house-material som spelades in för ca ett år sedan. Enighet råder: det är PRA KREJER! Vi stämmer upp i allsång: "Vi är på gång, vi är laddade, vi är tända". Snart bjuds det till dans, vänner!


Och det här med kollektiv, själva idén, fick en renässans, ett uppvaknande. Jag mindes hur man i det pre kollektiva livet cyklade än hit, än dit. I snö. Blåst. Kyla. Regn. Rusk. Ibland hos Olle på väster, ibland hos Micke i östeuropa och ibland hos mig, d v s oerhört centralt. MEN NU. Nu knickedickar man bara på nästa dörr I DEN LÄGENHET MAN BEFINNER SIG I, och ber tex Micke koppla in guran och riva av ett lick eller två. Det är bara för läckert. När man tänker på det. 


Glädje!


/Anna 

Av Mao - 9 april 2008 20:23



Hett tips!

Nu på lördag den 12 april kl 19.00 spelar Johanna tillsammans med ett gäng från Visskolan (Västervik) på Franz bokcafé! De kommer bjuda på jävligt het, vacker, smäktande, stillsam, svängig, god musik med rötter i vistraditionen helt enkelt! Kom dit allihopa! Inträde 30 spänn.

Ses där!


/Fabriken genom Micke

Av Mao - 9 april 2008 20:08



Apropå nämnda bakpulver.

I samband med städning igår uppdagades alltså att vi i vårt hem härbärgerade ett sammanlagt antal av sex (6) burkar bakpulver. Nedan finns bildbevis. Denna publicering innebär att om man från och med nu googlar ’sex burkar bakpulver’ på google images så kommer man få en riktig dyngträff.

Så frågan infinner sig med lätthet: finns det någon (känd) koppling mellan ’the bakpulver incident’ och veckans reality-stilleben som också syns på bild nedan; ’Texmex-apan som dränkte sina ananas-sorger i tabasco’? Inte så vitt vi i ledningen vet. Tips och iakttagelser av alla slag tas tacksamt emot. Kom förbi Fabriken och berätta.


/Micke


Av Mao - 9 april 2008 16:24

Jag vet inte vad som händer/inte händer här, varför ingen skriver nåt o allt det där. Vi kanske både är extra splittrade och extra intensiva i vårt kollektiv nu - för att riskera att inleda mitt inlägg med en motsägelse. Igår hade vi tex storstäd, stortvätt och stortriol (?) på Fabriken. Då upptäcktes en oanad skatt i vårt skafferi. Inte mindre än 6 burkar vitt, behagligt bakpulver. This calls for a baking orgie.


För att bli personlig: jag har just insett hur mycket det är jag vill hinna med på min fritid. Tex: Musicera/skapa musik - Förkovra mig i intressanta ämnen - Umgås med (ledningen, men också) andra människor - Engagera mig ideologiskt i lämpliga projekt/organisationer/föreningar. Det kanske är så att man på något sätt måste få utlopp för något av dessa delmoment i sitt yrkesliv. Annars är man liksom stekt (alternativt rökt).


Ikväll är vi lite pepp på att kanske få hit en välrenomerad DJ till fabriken för att få ställa alla frågor som kräver att bli ställda för att vi ska kunna ta nästa steg mot vår dröm: DJ-trion. Den som vill bidra ekonomiskt till diverse teknisk utrustning kan ju höra av sig.


Topp!


/Anna


Presentation

Omröstning

Var är Olle och Micke?
 De har bättre saker för sig.
 De har sämre saker för sig.
 Oklart. Hallå!?
 Spelar jazz.
 Spelar Donkey Kong.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards